Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Saturday Night Fever Musicalen

Glæd dig til musicalversionen af det glohede diskoinferno, når mere end 30 energiske sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen, og forvandler Falkoner Salen til diskotek 2001 Odyssey.
Historien udspiller sig i 1970’ernes Brooklyn, hvor Tony Manero bor hjemme hos sine italienske forældre, og lever et ensformigt hverdagsliv med et kedeligt job i en malerforretning. Men én gang om ugen liver han op – og det er lørdag aften!
På diskoteket 2001 Odyssey forvandles Tony til kongen af dansegulvet. Hans faste dansepartner, Annette, er ulykkeligt forelsket i ham, men Tony forelsker sig i den smukke Stephanie, som han møder i sit dansestudie. Han overtaler hende til at deltage i en konkurrence i stedet for Annette – og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor. Medvirkende: Silas Holst, m.fl.
Vi starter med at gå backstage og få historien om musicalen, inden vi nyder en 2-retters frokost inkl. 1. genstand i The Green Room på Scandic Falkoner. Så er vi klar til en stor oplevelse med god musik og dans.

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 10.15

Roskilde station kl. 10.45

Greve svømmehal kl. 11.15

Afgang og pris

Søndag 22. september 2024
Pris pr. person kr. 1.495,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, musicalbillet til Saturday Night Fever kat. A+, 2-retters frokost inkl. 1 genstand i The Green Room på Scandic Falconer, rundvisning/backstage.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: