Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Carlsberg – de gamle dage

Hos Home of Carlsberg bliver vi på denne helt unikke tur, taget tilbage til, hvor det hele startede i 1847 med fortællingen om, hvad Carlsberg var, er og altid vil være. Vi starter med rundvisning på J.C. Jacobsens Gamle Carlsberg og hører visionen for bryggeriet. Vi oplever den 165-årige kælder, Stjerneporten, Det Gamle Carlsberg Fyr, et besøg hos hestene i stalden og selvfølgelig de ældste bryggeribygninger. Vi nyder frokosten lige ovenpå Husbryggeriet Jacobsen i Madklubben som sørger for dejligt frokostbord.

Så venter os en spændende udstilling på 3.000 kvm. hvor vi bliver ført gennem hele ølbrygningsprocessen, det skjulte skatkammer i kælderen som består af mere end 22.000 ølflasker og et digitalt univers som sikrer plads til en uforglemmelig oplevelse. Der indgår en øl eller sodavand i udstillingens sidste stop – Carlsberg baren, hvor dagens oplevelse kan bundfælle sig. Mulighed for at tage et minde med hjem fra den store butik.

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 8.45

Roskilde station kl. 9.15

Greve svømmehal kl. 9.45

Afgang og pris

Tirsdag 4. juni 2024

Pris pr. person kr. 815,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, entré til Home of Carlsberg udstillingen inkl. 1 øl eller sodavand, guidet rundvisning som primært foregår udendørs, frokostbord i Madklubben.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: