Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Kattegat-øen Samsø

Dag 1: Vi kører til Kalundborg, hvor vi sejler med færgen til Ballen på Samsø, og nyder morgenmaden undervejs. Ved ankomst til Samsø stiger vores lokale guide på bussen, og vil glæde sig til at vise os Samsø. Her på turens første dag får vi fortællingen om Samsø – både som nutidigt, moderne samfund, men også med den historiske baggrund, der har været med til at forme øen som den er i dag. Vi passerer de små landsbyer – bl.a. Brundby og Kolby Kaas – hovedbyen Tranebjerg – de små husmandssteder og gårdene – Brattingsborg Gods og Vesborg Fyr. Vi spiser frokost i Ballen på Restaurant Dokken og nyder bagefter udsigten over det bølgede og smukke landskab fra nogle af Sydøens udsigtspunkter. Vi finder Flinchs Hotel og tjekker ind. 2-retters middag om aftenen.  

Dag 2: Efter morgenmaden er vi klar til endnu en dejlig dag på Samsø. Dagen skal foregå på Samsøs nordlige del, som byder på helt unik natur. Vi kører nordpå – en afstikker over den lille fiskerby Langøre, der så smukt ligger ved Stavns Fjord – videre til det nordsamske bakkelandskab, hvor man både kan opleve helt usædvanlig natur og fantastisk udsigt mod Jylland. Vi spiser frokost på Samsø Bryghus inden vi gør ophold i nordsamsøs hovedby Nordby. Her kan vi under en spadseretur opleve bindingsværk, stråtag, stokroser og gadekær som var det en Morten Korch film. Dagen afsluttes ved Flinchs Hotel om eftermiddagen. 2-retters middag på hotellet

Dag 3: Vi tjekker ud af Flinchs Hotel efter morgenmaden og endnu engang vil vi opleve Sydøens smukke natur og landskab – og undervejs besøge Samsø Gårdbutik i den lille by Permelille. Her præsenteres et stort udvalg af beklædning, plaider fra eget væveri – og også en lang række af specialiteter, der produceret på samske råvarer. Vi får helt sikkert en smagsprøve af en af de lokalt producerede snapse. Der bliver undervejs tid til et besøg i havnebyen Ballen – og frokosten nyder vi på restaurant Perlen i Sælvig. Vi finder Ballen havn hvor færgen venter os og nyder kaffen med kage på vores vej tilbage til Sjælland.  

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.00

Ølby station kl. 6.30

Roskilde station kl. 7.00

Afgang og pris

10.-12. juni 2024

Pris pr. person kr. 3.850,-

i delt dobbeltværelse

Tillæg for eneværelse kr. 800,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, færge t/r, morgenmad på færgen, 2 overnatninger inkl. morgenmad og 2-retters middag på Flinchs Hotel, lokal guide, entreer og frokost i henhold til program, kaffe og kage på færgen hjem, rejseleder og rejsegarantifonden.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: