Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Musicalen Anastasia
på Det Ny Teater

Hendes fortid var et mysterie. Hendes fremtid er et eventyr.

Overlevede zardatteren Anastasia sin families skæbne under den russiske revolution? Legenden om Anastasia vækkes til live i denne storslåede og episke musical inspireret af den populære tegnefilm af samme navn.

Den unge pige Anya bliver fundet med hukommelsestab i Skt. Petersborg. Hun søger hjælp hos to småsvindlere, Dmitri og Vlad. Da de hører, at enkekejserinden, den tidligere danske prinsesse Dagmar, fra sit eksil i Paris har udlovet en dusør til den, der kan finde hendes barnebarn Anastasia, lægger de en plan.

Sammen begiver de sig ud på en dramatisk rejse til 1920’ernes glamourøse Paris. Forfulgt af en nådesløs sovjetisk kommissær, der er fast besluttet på at bringe Anastasia til tavshed, befinder trioen sig snart i et episk eventyr.

En spektakulær fortælling om at gøre op med sin fortid og finde sig selv og sin fremtid.

Glæd dig til at opleve hele teatrets tekniske apparat med illusioner, sceneeffekter, stort cast og orkester. En uforglemmelig teateroplevelse! Pausedrik i pausen

Vi nyder først en god frokost inkl. 1. genstand i Teaterkælderen, som er en unik og eventyrlig restaurant beliggende i teatrets gamle rustikke kulissekældre. Tjenerne er spirende unge sangere og musikere som imellem serveringerne vil underholde med sang.

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 10.45

Roskilde station kl. 11.15

Greve svømmehal Kl. 11.45

Afgang og pris

Søndag 6. oktober 2024

Pris pr. person kr. 1.250,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, billet til Musicalen Anastasia, kat. O (gulvrække 10-12), pausedrik, frokost i Teaterkælderen, ”7 på et bræt”, inkl. 1 stor øl, 1 glas vin eller sodavand.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: