Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Dejlige Jylland – med Regan Vest

Dag 1: Vi krydser Storebælt og Lillebælt med kaffestop undervejs på Fyn. Vi skal mødes med lokalguiden i Fredericia som vil tage os med og fortælle om den jødiske gravplads og derfra videre op på volden, hvor der er fint udsyn over gravpladsen set lidt fra oven. Vi går på Volden hen mod Landsoldat pladsen og det hvide vandtårn, og har du lyst kan du komme til tops i vandtårnet og nyde udsigten over byen og bæltet. Vi spiser frokost i cafe Mums i havnen inden det er blevet tid til at sætte kurs mod Laasby og kroen, hvor de venter os med kaffe og kage. Vi indkvarteres og nyder en 2 retter middag om aftenen.
 
Dag 2: Vi skal tidligt afsted i dag da vi skal mod nord til Rold Skov og opleve et autentisk stykke danmarkshistorie, koldkrigsmuseet Regan Vest! Vi skal på rundvisning i bunkeren som blev bygget i 1960erne hvor regering, embedsmænd og regent skulle arbejde under atomkrig. Vi skal 60m under en kridtbakke i skoven hvor bunkeren ligger og bagefter kan der ses en spændende udstilling mm. Vi spiser frokost i cafeen og siger tak for et helt sikkert interessant besøg. Så skal vi på jordomrejse på vores næste stop. Verdenskortet er en oplevelsespark hvor vi får en fortælling om stedet og nyder en kop kaffe og lagkage, mens vi er i de smukkeste omgivelser. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på kroen og der serveres 2 retter om aftenen.
 
Dag 3: Morgenmaden nydes inden vi kører ind til centrum af Silkeborg. Her går vores rejseleder en lille byrundtur for dem som vil høre lidt om byen, ellers tid på egen hånd, inden vi samles ved museum Silkeborg. Her ligger Tollundmanden, et unikt bevaret moselig som er kendt verden over. Tid på egen hånd til at se museet. Frokost nyder vi i den skønne natur – helt ned til Gudenåen på Aalekroen. Sindbjerg og Stoubjerg er to store bakker i et spændende naturområde, som venter os efter frokosten. Her breder lyngen sig ud over hedens kuperede landskab og fra toppen af bakkerne kan man se en storslået udsigt over Gudenådalen og skimte Himmelbjergets tårn i det fjerne. Vi besøger Hvinningdal kirke som er en smuk kirke fra 2022 og som ligger på toppen af Hvinningdal Bakke. Vi skal se det imponerende hovedrum der kan rumme op til 300 mennesker og høre historien om kirken der har fået et moderne tvist. 2 retters middag på kroen
 
Dag 4: Efter morgenmaden venter ELVIS Memphis Mansion Museum – en af de 10 største samlinger i verden og vi skal på en rejse gennem Elvis’ historie fra 1935-1977. Vi bliver godt hjulpet på vej under en rundvisning, som bestemt ikke bliver kedelig, da der altid er lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier vi får. Når vi har ”Left the building” finder vi Kollerup Mølle Kro, der i sine smukke omgivelser er klar med en dejlig frokost til os. Clausholm Slotpark har et af de bedst bevarede barokanlæg i Danmark og også her ”Den Store Bagedyst” har fundet sted. Vi slentrer en tur i den smukke park inden det bliver tid til en kop kaffe ved bussen. 2 retters middag om aftenen.
 
Dag 5: Vi nyder den dejlige morgenmad en sidste gang og tjekker ud fra Laasby Kro. Så skal vi højt til vejrs på vejen hjem! Vi stopper ved Yding Skovhøj som er Danmarks højeste punkt. Her vi skal lige nyde en fantastisk udsigt – omgivet af skøn natur og historiske gravhøje. På Fyn besøger vi Europas største bisonfarm med knap 400 amerikanske bisonokser. Vi skal på en spændende guidet tur i prærievognen ud blandt bisonokserne, inden det er blevet tid til frokost. Tid til at besøge gårdbutikken inden vi finder bussen og med kaffestop, køre retur til Sjælland.  

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30

Afgang og pris

29. april – 3. maj 2024
Pris pr. person kr. 6.850,-
i delt dobbeltværelse
Tillæg for eneværelse kr. 1.100,-

OBS! Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende afbestillings- og rejseforsikring.

Diverse

Inkl. i prisen er bustransport, broafgifter, 4 x overnatning inkl. halvpension på Laasby Kro, buskaffe m/rundstykke, lokalguide i Fredericia, 5 x frokoster, 1 x kaffe og kage på ankomstdagen på Laasby Kro, entré og rundvisning Regan Vest, entré, fortælling og kaffe med lagkage i Verdenskortet, entré Museum Silkeborg, Hvinningdal Kirke, Sindbjerg og Stoubjerg bakker, entré og rundvisning Elvis Museum, Clausholm Slotspark, Yding Skovhøj, Ditlevdals Bisonfarm, buskaffe på hjemturen, rejseleder, Rejsegarantifonden.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: