Wiener Nytårskoncert i Konservatoriets koncertsal

Vi gentager denne fantastiske nytårskoncert med de smukkeste melodier af Johann Strauss, Franz Lehar og Jacques Offenbach!

Johann Strauss er og forbliver kongen af ​​den wienske vals, den elskede af en million publikum med kultstatus. Hvem kender dem ikke, de svingende sange som “Tritsch-Polka”, de atmosfæriske overtures til “Bat” eller “A Night in Venice”, “Donauwalzer” eller den legendariske “Kaiserwalzer?

Franz Lehar Smilets land, Dein ist mein ganzes Herz og Jacques Offenbachs “Can Can” fra “Orpheus i underverden” Italiens stjerne tenor Cristian Lanza

Med sin kraftfulde stemme, kunne hans sjælfulde sang stil og hans banen af ​​barnebarn af den legendariske Mario Lanza allerede synge i hjerterne hos kendere og kritikere og inspirere et stort, internationalt publikum!

Den internationalt anerkendte wiener operette kommer med virtuose solister, kor, ballet og orkester og med flotte kostumer.

Inden koncerten spiser vi en dejlig 3 retters middag på Restaurant Da Claudio på Frederiksberg – hvor vi har god tid til at nyde maden og komme i den rette stemning inden de smukke melodier af Strauss.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 15.00

Roskilde station kl. 15.30

Greve svømmehal kl. 16.00

Afgang og pris

Fredag d. 10. januar 2020

Pris pr. person kr. 1.095,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, Koncertbillet Kat. A – gulv midt, 3 retters middag på restaurant Da Claudio 

OBS! Kort bestillingsfrist til denne tur – book inden d. 13. september 2019.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: