Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Vognkonens jubilæumstur: Dejlige Ærø

DAG 1: Med godt humør sætter vi kurs mod Fyn og gør kaffestop med rundstykke undervejs. Vi skal med færgen fra Svendborg til Ærøskøbing og kører direkte til Ærø Bryggeri i Rise, hvor vi smager på det gode øl og får fortælling om øl og bryggeriet. Efter smagsprøver serveres der frokost inkl. 1 genstand (øl eller vand). Vores lokalguide Karen støder til os efter frokost, hvor vi kører til Voderup Klinter, som er et unikt naturskønt område. Efter et kort stop for at nyde udsigten mod Als og Tyskland, fortsætter vi til den gamle købstad Ærøskøbing, som er en af Danmarks bedst bevarede 1700-tals byer. Vi går en lille byvandring på de toppede brosten. Hen på eftermiddagen finder vi Ærø Hotel i Marstal, hvor vi tjekker ind. 2-retters middag og kaffe med Ærøpandekager om aftenen. 

DAG 2: Efter morgenmaden starter vi med et kig på Marstal, øens største bysamfund. Kører langs med havnen og hører om byens maritime historie og storhedstid. Derfra kører vi ud over øen mod vest og igennem de små landsbyer, Dunkær, Rise, Olde, Tranderup, Vindeballe og Bregninge, hvor vi gør stop ved gårdbutik Uldgården. Vi fortsætter igennem landsbyen Skovby og kommer forbi øens eneste bevarede herregård, Søbygaard, hvor vi hører om hertugtiden på Ærø. Øen har været en del af Hertugdømmet Slesvig-Holsten i 400-500 år. Vi når til Søby, hvor vi har øens største private arbejdsplads, Søby Værft, hvor verdens kraftigste el-færge blev bygget for nogle år siden. Den sejler i dag på ruten Søby-Fynshav (Als). Hvis tiden tillader det, kører vi til det nordvestligste punkt på øen, Skjoldnæs, hvor vi har et fornemt granitfyr, som er omgivet af en smukt beliggende golfbane – omgivet af vand på de tre sider!
Hotellet venter os til frokost med deres dejlige æggekage inkl. 1. genstand (øl eller vand).
Eftermiddagen er til fri disposition, evt. en tur på gågaden og Marstal Kirke, der er åben, og hvor man se en rigtig søfartskirke med syv kirkeskibe under loftet. Marstal Søfartsmuseum er en anden god mulighed, som absolut er værd at besøge. Om aftenen 2-retters middag, dinnermusik og underholdning af Elsebeth Iver (syngepigen fra Rødby). Det skal nok blive festligt.

DAG 3: Vi nyder morgenmaden inden vi tjekker ud af Ærø Hotel og siger tak for denne gang. Vi finder færgen i Ærøskøbing og sejler tilbage til Svendborg og Fyn. Vi skal besøge et spændende lille brænderi, Aqua Vitae Sydfyn, som blev grundlagt i 2005, som det første destilleri herhjemme med fremstilling af frugtbrændevin. Den kan nydes alene, til kaffen, desserten eller som punktum på et godt måltid. Og en køleskabskold æblebrændevin er perfekt til frokostbordet. Vi får en omvisning med smagsprøver og nyder frokosten inkl. 1 genstand (øl, vin eller vand) inden det er blevet tid til at finde Sjælland igen.

 

 

Ærø Hotel
... er beliggende nær centrum af Marstal og har 100 lyse og imødekommende værelser med tv og gratis wi-fi, restaurant med panoramaudsigt, hyggeligt barområde. 

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30 

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30

Afgang og pris

Mandag-onsdag 24.-26. okt. 
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 3.295,-
Eneværelsestillæg kr. 500,-

OBS! Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende afbestillingsforsikring. 

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, broafgifter, kaffe og rundstykke dag 1, 2 x overnatning på Ærø Hotel med halvpension, kaffe med Ærøpandekager, 3 x frokost inkl. 1. genstand, færge til Ærø tur/retur, ø-tur med lokal guide (dag 1 og 2), besøg på Ærø Bryghus med fortælling og smagning, musik til middagen og underholdning af Elsebeth Iver (dag 2), omvisning med smagning på Aqua Vitae Sydfyn, Rejsegarantifonden.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: