Vi fejrer 45 års jubilæumet for ABBA’s Eurovisions sejr

Tag med til det absolut bedste ABBA show siden ABBA! Vi skal fejre jubilæet for ABBAs succes ved det Europæiske Melodi Grand Prix i 1974 i England, her kårede hele Europa sangen Waterloo til den ultimative vinder, og her begyndte historien for 2 svenske pige og 2 svenske drenge, som i de følgende årtier blev den mest sælgende pop gruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Sangen Waterloo blev fulgt op af en lang liste af hits, der indtog førstepladserne på hitlister over hele verden.

 

ABBA har ikke turneret i flere årtier – så nu skal musikken og legenden om den svenske succes fremføres af THE SHOW, de har givet ABBAs musik ny succes og liv gennem de sidste 18 år verden over, og tiltrukket fans i flere generationer. THE SHOW præsenterer en lang række af ABBAs største hits i et ekstravagant 2 - timers show, hvor de ikke går på kompromis med noget, når de skal genskabe den autentiske ABBA lyd. 

 

Vi ankommer til Hotel Scandic i Ringsted der ligger i centrum af Ringsted, i så god tid at man evt. kan gå en tur og se på byen – kl. 18.00 skal vi nyde en dejlig efterårsbuffet med varme retter samt kaffe og kage, i hotellets restaurant, inden vi skal ind i Kongrescenteret og høre de mange fantastiske sange som vi alle genkender og kan synge med på.

 

I pausen vil der være bestilt en øl/vand eller et glas vin efter ønske. Når vi har nydt pausedrikken, er vi klar til endnu flere musikalske overraskelser fra ABBAs imponerende repertoire.

 

Efter en god nats søvn skal vi nyde den store morgen buffet, inden vi kører retur til opsamling stederne, efter at have fået genopfrisket alle de gode ABBA melodier. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 14:00

Roskilde Station kl. 14:30

Ølby Station kl. 15:00

Afgang og pris

Torsdag d. 31. okt. - 1. nov.

Pris pr. person i
· dobbeltværelse kr. 1.595,-
· eneværelse kr. 1.795,-

BESTILLES INDEN D. 1. MAJ 

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, overnatning på Hotel Scandic incl. morgenbuffet, aftensbuffet samt kaffe og kage, billet til The show A-billetter, 1 øl/vand eller 1 glas vin i pausen.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: