Tirpitz – en attraktion i verdensklasse

Vi krydser både Storebælt og Lillebælt med kaffestop på Fyn. Vi fortsætter vestpå og skjult under de vestjyske sandbanker ligger museet Tirpitz, midt i det fantastiske kystlandskab. Museet vi skal besøge, blev indviet i sommeren 2017 og er en portal til den jyske vestkysts skatkiste af skjulte historier. Bl.a. Den skjulte vestkyst”, ”En hær af beton” og ”Havets guld” er titlerne på museets tre permanente udstillinger, der hver især giver os en altopslugende oplevelse, som både er spændende og meningsfuld. 

Vi får et foredrag/intro i bussen inden vi ledes ind i museet. Vi starter med at spise en frokost platte i cafeen. Herefter er der god tid på egen hånd (og udstyret med en Audioguides) til at fordybe sig i én af vores største attraktioner herhjemme. 

Efter et spændende besøg er det tid til at finde tilbage til Sjælland. Vi gør stop på vejen ved Vissenbjerg Storkro og nyder en 2 retters middag alt imens dagens oplevelser kan bundfælles. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30

Afgang og pris

Mandag d. 21. oktober 2019

Pris pr. person kr. 930,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgifter, buskaffe/rundstykke, entré, foredrag/intro i bussen, frokostplatte i Tirpitz, 2-retters middag på Vissenbjerg Storkro.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: