Thomas Eje
– på hjemmebane!

Dag 1: Vi krydser Storebælt og Lillebælt med kaffestop undervejs på Fyn. 
Vi ankommer til “Harbæksgaard” på Sydals, hvor Katherine & Thomas byder os velkommen i deres fantastiske kunstnerhjem. Thomas, som er medlem af en fransk Champagne-broderorden åbner bobler med sin sabel og vi nyder en velkomstdrink inden vi skal på en rundtur i det næsten 700 KVM store private galleri hvor Katherine og Thomas på deres afslappede og hjemlige måde snakker med os om deres kunst, og svarer på spørgsmål hvis vi har det. I Galleri Scrivens & Eje, som første gang åbnede på gården i 2008, udstiller Katherine & Thomas deres egne malerier og keramik. 
Efter rundturen er der tid til at gå rundt på egen hånd eller købe sig en drink i baren. Så serveres der frokost som består af luksus smørrebrød fra den lokale Skovby Kro. Når frokosten er nydt tages der plads i koncertsalen hvor vi skal opleve en forrygende intimkoncert med Thomas Eje hvor han giver det bedste af det bedste fra hans 40 år lange karriere som skuespiller, musiker og entertainer - endda på hans helt egen scene i hans eget private hjem! Som prikken over i’et, når koncerten er forbi, serveres der kaffe og luksus lagkage fra den “berømte” Skovby Bager, som i øvrigt er Katherine & Thomas’ eneste nabo - ja, vi er ude på landet i den smukkeste alsiske natur. 
Vi finder vores hotel Sønderborg Strand, som ligger smukt ned til vandet og med udsigt til Flensborg fjord og Alssund. Vi nyder en 2-retters middag på hotellet om aftenen. 

 

Dag 2: Vi spiser en rigtig dejlig morgenmad og har god tid til at nyde de smukke omgivelser i Sønderborg inden vi kører mod grænsen og finder Fleggaard, hvor vi kan handle og spise lidt let frokost inden turen går hjemad igen.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 7.00 

Roskilde station kl. 7.30

Ølby station kl. 8.00

Afgang og pris

Mandag d. 25.-26. marts 2019
Onsdag d. 24.-25. april 2019

Pris pr. person i
· dobbeltværelse kr. 2.395,-
· eneværelse kr. 2.745,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgift, buskaffe på udturen, overnatning på Hotel Sønderborg Strand med morgenmad, 2 retters middag, arrangement hos Thomas Eje (smørrebrød, koncert, champagne, kaffe og lagkage). HUSK PAS!

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: