Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Sydfyn – så smuk

DAG 1: Fra Sjælland går turen via Storebæltsbroen til Fyn hvor vi gør kaffestop. Vi skal nu besøge ”Den Romantiske Have, Sanderumgaard, en smuk herregård og en oase af smuk natur og kulturarv. I 2010 åbne ejerne, Susanne og Erik Vind deres 15 ha. store historiske romantiske have for publikum. Oprindeligt anlagt i 1790´erne af hofmarskal Johan von Bülow, og sidenhen restaureret med kanaler, pavilloner, broer, og blomsterbede i smukt samspil med den omkring liggende skov. Tid på egen hånd til at nyde haven. Vi finder restaurant Skovlyst i Svanninge Bakker og nyder et frokostbræt og den dejlige udsigt. Lidt syd, ligger Hvedholm Slotshotel som vi skal have historien om, samt nyde kaffen og lagkage i de skønne omgivelser. Vi finder Hotel Færgegaarden og tjekker ind. 2-retters middag om aftenen.
 
DAG 2: Vi nyder morgenmaden inden vi skal besøge en af Sydfyns skønneste private øer, Svelmø, øhavets ukendte ø! Her er et rigt fugleliv og meget smuk natur – det skal vi opleve! Svelmø har ingen færgeforbindelse, men er forbundet af ebbevejen fra Østergyden mellem Nab og Nakkebølle. For at komme derud skal vi med ladvognen bag på en traktor som køres af Jan, vores guide på turen. Vi går en rundtur til fods (ca. 2 km) på denne sjældent besøgte ø, inden vi i haven nyder frokosten som består af grillet fisk – naturligvis fanget ud for Svelmø. Efter nogle hyggelige timer på øen, hopper vi op på ladvognen, som kører os tilbage til Fyn via ebbevejen. Tilbage i Faaborg og eftermiddagen på egen hånd til at nyde byen og alle de hyggelige cafeer og butikker. 2-retters middag om aftenen. Kl. 20 skal vi ud i Faaborgs gader med Vægteren og få en sang og de gode historier.
 
DAG 3: Efter morgenmaden tjekker vi ud og starter dagen med et besøg i Faaborg Museum, som er noget helt særligt. Bygget til de fynske maleres kunst – og et totalkunstværk i sig selv med maleri, skulptur, arkitektur og møbelkunst. Museet er en arkitektonisk perle – og Faaborgstolen, der er skabt til museet, er et hovedværk inden for møbelkunsten. Vi får en introduktion om museet og lidt tid på egen hånd. Vi forlader Faaborg og gør stop i Svendborg, hvor vi spiser frokost i ”Børsen” og nyder deres Marthagryde (mørbradgryde). Tid til at slentre en tur ned af Svendborgs hyggelige gader og snuppe sig en kop kaffe, inden bussen kører os tilbage til Sjælland igen.
 
________________
 
HOTEL FÆRGEGAARDEN 
ligger ved siden af Faaborg Havn. Faaborgs charmerende gamle huse og brostensbelagte gader ligger kun 50 m herfra. Alle værelser har tv og et lille privat badeværelse, gratis internetadgang. Restauranten på Hotel Færgegaarden har en terrasse med udsigt over Faaborg Fjord og de nærliggende øer. Ingen elevator!

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 7.00
Roskilde station kl. 7.30
Ølby station kl. 8.00

Afgang og pris

Mandag-onsdag d. 15.-17. aug.
Pr. pers. i dobb.vær. kr. 3.498,-
Eneværelsestillæg kr. 600,-  

OBS! 
Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende afbestillingsforsikring!

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, broafgifter, kaffe/rundstykke på udrejsen, ophold på Hotel Færgegaarden med halvpension, 3 x frokoster, entré Sanderumgaard, rundvisning på Hvedholm Slot med kaffe og lagkage, øtur til Svelmø med lokalguide, vægtergang, entré og introduktion på Faaborg Museum, Rejsegarantifonden

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: