Svanesøen – den russiske nationalballet

En eventyrlig handling, smukke kostumer, medrivende musik og dans, leveret af dygtige balletdansere fra Rusland. Det er Svanesøen, som vi elsker den. Med musikken til Svanesøen begejstrede Tjajkovskij i 1877 både datidens balletpublikummet og de klassiske musikelskere. Russisk ballet, og fremfor alt Svanesøen, kendetegnes ved at lade følelserne komme til udtryk uden at spilde et enkelt ord, trin eller tone. I den klassiske iscenesættelsen bliver musik og dans i fællesskab til ét sprog, som alle umiddelbart forstår.

Den Russiske Nationalballet fra Moskva har bl.a solister med fra Moskvas Bolsjoj Ballet, og har haft stor international succes. Med over 30 dansere på scenen vil man opleve en flot opsætning af Svanesøen, som den oprindelig var tænkt. En opsætning der har sikret balletten sin popularitet 140 år efter premieren i Moskva. 

Inden balletten nyder vi en rigtig god 3 retters middag på Restaurant Oliveto ved Mosede havn, hvor stemning og service er helt i top.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 15.45

Roskilde station kl. 16.15

Greve svømmehal kl. 16.45

Afgang og pris

Mandag d. 20. januar 2020

Pris pr. person kr. 1.085,- 

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, billet til Svanesøen, gulv ( række 3 + 4 ) i Portalen Greve, 3 retters middag på Restaurant Oliveto Mosede Havn. 

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: