Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Spillemand på en tagryg

Forkæl dig selv denne aften i Det Ny Teaters opsætning af Spillemand på en tagryg med en stjernespækket rollebesætning, stort ensemble og orkester. Medrivende dansenumre og betagende scenografi.  

En uforglemmelig teateraften, med en af musicalhistoriens hovedværker, der nu kan opleves i en helt ny og hidtil største danske opsætning. Året er 1905 i Zarens Rusland. Tommy Kenter spiller den ikoniske rolle som den lune og underfundige jødiske mælkemand Tevye. Han forsøger at holde balancen, ligesom en spillemand på en tagryg, mellem traditionerne og de nye tiders skikke og normer. Tevye prøver at styre sit liv med kone og døtre, selvom det aldrig går, som han har planlagt. Spillemand på en Tagryg er én af de største Broadwaysuccesser nogen-sinde. En bevægende, tankevækkende og livsbekræftende fortælling om menneskeskæbner i en verden i forandring. Poetisk og fuld af humor. Uforglemmelige karakterer, skøn musik og en perlerække af evergreens, bl.a. Hvis Jeg Var En Rig Mand.  

Vi nyder en 2 retters middag, inkl. 1 glas vin/øl, kildevand ad libitum, samt kaffe til desserten i Teaterkælderens unikke omgivelser inden forestillingen som begynder kl. 19.30. Pausedrik i pausen. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 15.30 

Roskilde station kl. 16.00

Greve svømmehal kl. 16.30

Afgang og pris

30. september 2021 

Pris pr. person kr. 1.295,- 

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, 2-retters middag, 1 glas vin/øl, samt vand og kaffe i Teaterkælderen, pausedrik,
O-billetter i Teatret (gode pladser).

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: