Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Sommersang i Mariehaven
– minifestival for voksne

Dag 1: Vi krydser Storebælt og gør kaffestop på Fyn. Vi skal nu besøge Clay Keramik museum i Middelfart. Her kan du opleve både moderne, eksperimenterende værker og følge keramikkens udvikling gennem et par århundreder. Mødet mellem det moderne og det historiske afspejler sig både i udstillingerne og i museets arkitektur. Vi får en omvisning i Nordens største specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Vi nyder en god frokost på Kryb i ly kro, inden det er tid til at finde Hovborg Kro hvor vi indkvarteres. 2-retters middag på kroen om aftenen.
 
Dag 2: Dagen i dag står i musikkens tegn. Vi kører til Mariehaven, hvor Helge Engelbrecht byder indenfor i sin baghave. Vi er der når dørene slår op kl. 10.30, og frem til kl. 12.00, hvor musikken rigtigt begynder. Så er der god tid til at orientere sig, og få styr på hvor man kan købe mad og drikke, toiletter, og få dagens musikprogram, hvor vi skal nyde musikalske indslag fra bl.a, Neighbours & Friends, Johnny Logan, Jan  Svarrer, The Nordic Baroque Band, Benny & The Black Ties, Kristina Bærendsen, Maries Festival Band
Kl. 18.00 nyder vi havens sommerbuffet og efter den sidste koncert på Store Scene, mødes vi i bussen og finder Hovborg Kro som venter med aftenkaffe og kage. Bemærk, at arrangementet foregår udendørs, hvorfor praktisk tøj og sko er en fordel. Der må ikke medbringes stole, paraplyer, mad og drikke. 
 
Dag 3: Vi tjekker ud efter morgenmaden og begiver os mod Fyn, nærmere Odense, hvor vi skal besøge H.C. Andersens Hus og ud på en uforudsigelig og medrivende rejse igennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger. Vi får en introduktion om det spændende museum og tid på egen hånd til at fordybe sig. Vi spiser frokost lige rundt om hjørnet på Restaurant Grønttorvet, inden det bliver tid til at finde bussen og køre tilbage til Sjælland efter 3 dejlige dage i kultur og musikkens tegn.

 
Hovborg Kro ligger i stille og rolige omgivelser i naturskøn egn og råder over 51 værelser med bad, toilet, TV, radio og gratis WIFI!

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30 

Afgang og pris

Lørdag 6. - mandag 8. august 2022 
Pris pr. pers. i dobbeltværelse kr. 3.995,-
Tillæg for eneværelse kr. 500,-

OBS! 
Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende afbestillingsforsikring

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgifter, kaffe og rundstykke på udrejsen, 2 nætter på Hovborg Kro inkl. 2 x morgenmad, 2 x middag, 2 x frokost, entré og omvisning Clay, arrangement i Mariehaven, aftenkaffe og kage, entré og introduktion i H.C. Andersens Hus, Rejsegarantifonden

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: