Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Sommer i Tyrol
– halløj på tyrolerhotellet

Folketeatret puster igen støvet af en kendt og elsket operette: Denne gang rejser vi til de østrigske alper til en munter Sommer i Tyrol. 

Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja - nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme, mens der på gæstgivergården ”Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikanten Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.  

Medvirkende: Pelle Emil Hebsgaard, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass, Katrine Schmidt Nørgaard

Ved ankomst til Folketeatret nyder vi en dejlig frokost på Snoreloftet inkl. 1 genstand. Vi får en optakt til forestillingen, så vi er godt klædt på til denne elskede musikalske komedie. I pausen venter et glas crement.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 11.45

Roskilde station kl. 12.15

Greve svømmehal kl. 12.45

Afgang og pris

Søndag d. 17. oktober 2021

Pris pr. person kr. 950,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, Billetter til Sommer i Tyrol på Folketeatret ( bedste kategori – O ), Frokost, varm ret inkl. 1. genstand på Snoreloftet, 1 glas crement i pausen

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: