Sofiero Classic

Vi skal besøge det smukke Sofiero Slot der ligger i udkanten af Helsingborg og opleve det populære arrangement Sofiero Classic i en ny version. For en dag forvandles slotsparken til en smuk udstilling af klassiske motorkøretøjer fra før og nu. En dag med flot ekstravagance og kærlighed til biler og andre køretøjer. 

Vi kører til Helsingør og sejler med Helsingør/Helsingborg overfarten. Når vi kommer til Sofiero Slot har vi god tid på egen hånd inden skal vi spise frokost i Slotsrestauranten – dagens ret inkl. salat, brød og isvand. Vi møder efter frokost vores guide som vil vise os rundt i den store Slotspark, hvor de mange smukke blomster skaber de mest fantastiske rammer for en ”royal oplevelse”. Når vi har nydt de mange rododendronbuske, det imponerende område med farverige georginer, samt dufte og farver fra roser og stauder – afslutter vi vores besøg i Café Glasverandan, hvor vi skal nyde kaffe/the med hjemmebagt æblekage, inden vi igen køre mod færgen i Helsingborg.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 8.00

Roskilde station kl. 8.30

Greve svømmehal kl. 9.00

Afgang og pris

Søndag d. 7. juni 2020 

Pris pr. person kr. 775,-

Husk gyldig billedlegitimation!

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, færge, entré til Sofiero, frokost excl. drikkevarer, guidet rundvisning i Sofiero Slotshave, eftermiddagskaffe/the og hjemmebagt æblekage.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: