Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Smukke Wismar
i Nordtyskland

Dag 1: Efter opsamling køre vi til Gedser og sejler til Rostock hvor vi nyder den store morgenmadsbuffet ombord.
I den gamle Hansestad Rostock går vi en tur op til den gamle bydel hvorefter der er lidt tid på egen hånd til at se lidt af byen og nyde en frokost. Derefter kører vi stille og roligt til Bad Doberan hvor vi står på det nostalgiske damplokomotiv Molli der har kørt på strækningen siden 1886. Molli tager os til Kühlungsborn som er et anerkendt ferieområde ved Østersøen.  Vi går en lille tur og ser strandpromenaden og badebroen. Derefter kører vi til vores hotel i Wismar. Indtjekning og 2-retters middag på hotellet.

Dag 2: Efter en dejlig morgenmad kører vi en lille tur til halvøen Poel og ser den lille havn, fyret og de stejle klipper. Derefter retur til Wismar hvor vi går op til den historiske bykerne der er optaget på UNESCO´s liste over verdens kulturarv. Vi ser blandt andet Nordtysklands største og i manges øjne den smukkeste markedsplads (hotellet vi skal bo på ligger faktisk med udsigt over denne plads). Vi spiser frokost sammen og resten af dagen er sat af til hygge på egen hånd og om aftenen er der 2-retters middag på hotellet.

Dag 3: Vi besøger i dag den skønne hovedstad i Mecklenburg-Vorpommern, Schwerin der med sit imponerende 6 kantede slot bevidner at byen i tidernes morgen var fyrsteresidens. I dag er det Parlament for delstaten. Vi besøger Slottet som er beliggende på en lille ø i den store Schwerin sø. Der bliver rigeligt tid til at beundre den skønne slotshave og bare være, før vi mødes for at gå samlet op til et dejligt frokoststed hvor vi får serveret typisk tysk mad. Derefter en lille rundtur i Schwerin med Domkirken, der blev bygget i 1172, som mål. Ikke så langt fra kirken ligger Markedspladsen og så er der ellers tid til på egen hånd at handle, nyde byen, få et glas vin eller kop kaffe ect før vi mødes igen for at køre hjem til en god 2-retters middag på hotellet i Wismar.

Dag 4: Efter en god morgenmad kører vi til den lille skønne by Plön. Byen er smukt beliggende ved den store Plöner See som med sine 30 km2 er Tysklands 10’ende største sø. Vi besøger det lille museum og går en tur ved slottet der tidligere var hjemsted for danske Christian V. Der bliver tid til en dejlig gåtur ud på Prinzen Insel for at nyde den smukke natur (ca. 35 min. gåtur) Ellers kan man  vælge at gå på opdagelse i den lille by . Vores bus henter selvfølgelig de gæster der er gået ud til Prinzen Insel. Vi kører over på den anden side af søen for at nyde en dejlig frokost med udsigt over Plöner See. Efter frokosten venter der en dejlig 2 timers sejltur med æblekage og kaffe på de 5 søer før turen går hjemad til Wismar til en dejlig 2-retters middag på hotellet.

Dag 5: Vi pakker bussen efter morgenmaden og kører til Brodener Stejlkyste hvor vi ser kysten, Seebrücke Niendorf og Timmerndorfer Strand før turen går videre til den skønne historiske Hansestad Lübeck. Her ser vi den smukke bykerne og spiser frokost sammen på en hyggelig restaurant. Vi fortsætter vores hjemtur til Danmark og tager færgen fra Puttgarden til Rødby sen eftermiddag.

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.00

Roskilde station kl. 6.30

Ølby station kl. 7.00

Afgang og pris

Onsdag 26. til søndag 30. april 2023 

Pr. person i dobbeltværelse kr. 5.945,-
Tillæg for eneværelse kr. 900,-

OBS! Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende rejse og afbestillingsforsikring.  

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport i 4-stjernet bus, færge ud/hjem, morgenbuffet på færgen ud, ophold 4 nætter med halvpension på Townhouse Stadt Hamburg Wismar, 4 x frokost, sejltur med kaffe, kaffe på de 5 søer ved Plön, entré museum i Plön, togtur med Molli, entré slottet i Schwerin, dansk rejseleder, Rejsegarantifonden.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: