Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Samsø – øen i Kattegat

Dag 1Vi kører til Kalundborg og sejler herfra til Ballen på Samsø. Under-vejs serveres der morgenkomplet på færgen. Ved ankomst til Samsø stiger vores lokale guide på bussen, og vi kører til Samsø Museum. Efter besøget kører vi videre til Brundby Stubmølle, inden vi spiser frokost på Restaurant Dokken i Ballen. Lidt tid på egen hånd til at nyde den hyggelige by. Godt mætte forsætter vi mod sydøen til Brattingsborg, Koldby og Koldby Kås. Sidst på eftermid-dagen finder vores hotel Flinchs i Tranebjerg hvor vi skal indkvarte-res. Vi spiser en 2-retters middag på hotellet. 

 

Dag 2: Vi nyder morgenmaden og møder igen vores guide som i dag bla. vil tage os med til både syd-og nordøen. Vi ser Stauns Fjord, Kanhave-kanalen, Langør, Heden, Mårup, Issehoved. Herefter trænger vi til frokost som vi nyder på Samsø Bryghus, inden vi kører videre til Bal-lebjerg og Nordby. Vores guide tager os med på rundvisning i Nord-by, hvor vi også kommer forbi det idylliske lille gadekær. Tid til at ”shoppe” lidt i de lokale butikker eller nyde en kop kaffe eller is. Vi spiser en 2-retters middag på hotellet. 
 
Dag 3: Vi tjekker ud af hotellet efter morgenmaden, og vores guide står klar til at tage med ud og give os det sidste af Samsø for denne gang. Vi kommer til Besser Rev, Pillemark, Samsø Gårdbutik, Permelille og Sælvig Havn. Vi spiser frokost på restaurant Perlen i Sælvig, inden vi finder Ballen færgehavn. Her tager vi også afsked med vores guide. På overfarten hjem får vi kaffe og kage.  
 
Flinchs Hotel 
Flinchs Hotel er et hyggeligt byhotel midt i Samsøs hovedstad Tranebjerg.   
Hotellet har 23 lyse og velindrettede dob-beltværelser i moderne rammer med bad og toilet  

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 6.15

Ølby Station kl. 6.45

Roskilde Station kl. 7.15 

Afgang og pris

16.-18. august 2021
 

Pris pr. person i

· dobbeltværelse kr. 3.400,- 
· eneværelse kr. 4.100,-

Diverse

Inkl. i pris: Bustransport, færge t/r, morgencomplet på færgen, 2 overnatninger inkl. morgenmad og 2-retters middag på Flinchs Hotel, lokal guide alle dagene, entreer og frokost i henhold til program eksl. drikkevare, samt kaffe og ka-ge på færgen hjem, og rejsegarantifonden.

 

OBS! Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende afbestillings -og rejseforsikring.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: