Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Samsø – med smuk natur og godt vejr

Dag 1:

Vi kører til Kalundborg, hvor vi sejler fra til Ballen på Samsø. Undervejs serveres der morgenkomplet på færgen. Ved ankomst til samsø stiger vores lokale guide på bussen, og vi kører til Samsø Museum. Efter besøget køre vi videre til Brundby stubmølle, vi spiser frokost på Brundby hotel, her kan man bla. se hilsner fra musikbranchen på væggene. Godt mætte forsætter vi til Ørby, Brattingsborg, Koldby, Koldby Kås, Vesterløkken m.m. inden vi sidst på eftermiddagen finder vores hotel Flinchs i Tranebjerg hvor vi skal indkvarteres.

Vi spiser en 2-retters middag på hotellet.

 

Dag 2:

Vi nyder morgenmaden og møder igen vores guide som i dag bla. vil vise os Stauns, Kanhave, Langør, Mårup, Nordby. Og lidt udenfor Nordby skal vi besøge verdens største labyrint, der er en naturoplevelse i sig selv. Herefter trænger vi til frokost som vi nyder på Samsø Bryghus, inden vi kører videre til Issehoved og Ballebjerg. I Nordby ser vi gadekæret og der vil være tid til at shoppe i de lokale butikker eller nyde en kop kaffe eller is. 

Vi spiser en 2-retters middag på hotellet.

 

Dag 3:

Vi tjekker ud af hotellet efter morgenmaden, og møder vores guide, hvor vi i dag bla.skal til Besser Rev, Pillemark, Permelille og Ballen. Vi skal også besøge Falkecenter Samsø hvor vi skal se en opvisning med de flotte ørne og falke. Vi spiser frokost på restaurant Dokken og nyder udsigten over Ballen havn, her tager vi også afsked med vores guide. Efter frokosten fortsætter vi til Permelille, hvor vi gør et stop ved Samsø Gårdbutik, inden vi kører til færgehavnen, hvor færgen venter på os, ombord får vi kaffe og frugttærte.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 6.15

Ølby Station kl. 6.45

Roskilde Station kl. 7.15

Afgang og pris

Mandag d. 7.-9. september 2020

Pris pr. person i 

· dobbeltværelse kr. 3.365,-

· eneværelse kr. 4.165,-

Afbestillings forsikring kr. 250,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, færge t/r, morgencomplet på færgen, 2 overnatninger incl. morgenmad og 2 retters middag på Flinchs Hotel, lokal guide, entreer og frokost i henhold til program, excl. drikkevare samt kaffe og tærte på færgen hjem, og rejsegarantifonden.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: