Så er der Melodi Grand Prix fest

Kan du huske, dengang alle danskere var samlet foran fjernsynet ÉN bestemt aften om året? Med landgangsbrød, rejecocktails, kulørte drinks og stemmesedler sad vi helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”? 

Så er Melodi Grand Prix festen i Ringsted Kongrescenter lige noget for dig. Her skal vi opleve store øjeblikke i Grand Prix historien fra et hold af sangere, der er fuldstændig vilde med Grand Prix. Vi skal bla. være i selskab med Anette Heick, Silas Holst, Gry og Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester. Der er lagt op til en festlig aften, hvor vi bl.a. skal synge med på Smuk som et Stjerneskud, Vi maler byen Rød og Krøller eller ej, samt de store internationale vindersange. Med musik og gode historier bliver vi ført gennem 50 års Grand Prix historie. 

Når vi ankommer til Hotel Scandic Ringsted, og har fået vores værelser, er der tid til et besøg i Ringsted Outlet, hvor man kan være heldig at finde mærkevare til gode priser.

Kl. 18 nyder en dejlig buffet samt kaffe og kage i restauranten, inden forestillingen. I pausen vil der øl/vand eller et glas vin.

Efter en uforglemmelig musikalsk oplevelse, og en god nats søvn, nyder vi den dejlige morgenbuffet på hotellet, inden vi kører hjem igen.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 14.00

Roskilde Station kl. 14.30

Ølby Station kl. 15.00

Afgang og pris

2.-3. februar 2021

Pris pr. person i 

Dobbeltværelse kr. 1.600,-

Eneværelse kr. 1.800,-   

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, billet til Melodi Grand Prix Fest, overnatning på Hotel Scandic Ringsted incl. aftenbuffet excl. drikkevare, morgenbuffet og i pausen en øl/vand eller 1 glas vin.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: