Oplev Aarø
– Lillebælts perle med historie og natur

Vi krydser Storebælt og gør kaffestop på Fyn. Vi sætter kurs mod Aarøsund, hvor færgen efter 10 minutters sejllads er fremme ved Aarø. Her byder guide og værtinde Marianne Weiman velkommen i Bulladen fra 1650, hvor øens fine stensamling helt tilbage fra oldtiden kan ses. Frokosten som er fremstillet af øens og ø-specialiteter nydes i den stemningsfyldte Brummers Gaard. Gården er fredet, hestestalden er indrettet til café og restaurant.

Efter den smagsfulde frokost opleves øen på en bustur med guide Marianne Weiman, der fortæller om øens historie og natur samt det at bo og leve på en ø. Turen byder på et stop ved Aarø Vingård, hvor der nydes et glas af øens vin. Der bliver også tid til at besøg i Julekirken – Aarø Kirke. Turen slutter med servering af kaffe og lagkage på Brummers Gaard, og i den lille butik kan der købes ø-produkter og sønderjyske specialiteter, inden færgen sejler tilbage til fastlandet.

Aarø – Lillebælts perle, beliggende ved udmundingen af Haderslev Fjord – er 5,7 km2 og har 155 beboere. På havnen er der livlig aktivitet, når fiskerne kommer ind med deres små fiskekuttere, og fritidssejlerne ligger og vugger i den lille marine. Øen byder på enestående natur, og på de store åbne græsarealer græsser Gallowaykvæg sammen med tusindvis af grågæs og viber.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 5.30

Roskilde Station kl. 6.00

Ølby Station kl. 6.30

Afgang og pris

Mandag d. 29. april 2019

Pris pr. person kr. 750,- 

ekskl. billetgebyr!

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, færge, guidet ø-tur, frokost inkl. en øl eller vand, et glas vin på vingården samt kaffe og lagkage. 

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: