Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Oh Happy Day på Folketeatret
– en kor-komedie om kærlighed

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og om en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten. Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten, søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet, når han da ikke fortæller om sine børnebørn. Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel. 
 

Og det skal vi også opleve og mærke på egen krop, da vi er så heldige, at korleder Claes Wegener vil komme  lære os en gospelsang, så vi er i den helt rigtige stemning til forestillingen. Inden da nyder vi en dejlig 2 retters middag med 2 glas vin til på Snoreloftet. I pausen serveres et glas Cava. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 15.45

Roskilde station kl. 16.15

Greve svømmehal kl. 16.45

Afgang og pris

Søndag 1. maj 2022
Pris pr. person kr. 1.145,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, billetter (kat. O) til Oh Happy Day på Folketeatret, 2-retters middag samt 2 glas vin på Snoreloftet, korleder Claes Wegener, der underholder inden forestillingen, 1 glas Cava i pausen.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: