Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Nytårsgalla i Konservatoriets Koncertsal

Copenhagen Phil skyder det nye år i gang med et brag af en nytårskoncert – og turnerer traditionen tro Sjælland rundt for at ønske godt nytår. Med i tour bussen er to af landets bedste sangere og en populær radiovært.

Copenhagen Phil inviterer til årets nytårsgalla med det helt store orkesterbrus, når vi byder det nye år velkommen på festligste vis – og lader Lumbye springe champagnepropperne.

Med på scenen er kongelig operasanger, Sofie Elkjær Jensen, og det unge fremadstormede tenortalent Anders Kampmann. Side om side med det store nytårsorkester vil de synge sig igennem en perlerække af elskede nytårsklassikere i den absolut mest charmerende og festlige ende – et fornøjeligt miks af klassikere lige fra bl.a. valsekongen Strauss til Lumbye, Lehar og Reznicek. Hele herligheden tilsættes ekstra kolorit af Søren Dahl – stemmen i de ikoniske og populære radioprogrammer Café Hack og Dahl på Hack – der vil guide publikum igennem nytårsfestlighederne under ledelse af den anerkendte wienerspecialist, Alfred Eschwé.

Vi nyder en dejlig 3-retters menu, inkl. 2 glas vin (sen frokost) på den hyggelige italienske restaurant Sale & Pebe inden der venter os den helt store nytårskoncert 2023.

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Roskilde station kl. 13.30

Ølby station kl. 14.00

Greve svømmehal kl. 14.30

Afgang og pris

Torsdag d. 5. januar 2023

Pris pr. person kr. 1.095,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, Koncert billet til Nytårsgalla i Konservatoriets Koncertsal, (gulv række 5 og 6), 3 retters menu, inkl. 2 glas vin.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: