Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Nykøbing Falster Revyen 2021

Vi skal til Nykøbing Falster for at se revy – en revy der i 2020 måtte holde en ufrivillig pause, men som nu er klar til at tage fat og give publikum en oplevelse, hvor grin, latter og musik er i højsæde.
Revyen spilles i år i Nykøbing Falster Hallen, hvor man kan sikre, at der er 1 meter plads mellem publikum pladserne og at alle retningslinjer for større forsamlinger kan overholdes.
Silas Holst har i flere år stået på “ham vil vi gerne have med” -listen, og nu lykkedes det endelig. Silas er kendt af hele Danmark for sine mange flotte skuespillerpræstationer i musicals som bl.a. Grease, og sine danse i “Vild med Dans”. Revyholdet består også af, Rasmus Krogsgaard, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort, Pernille Schrøder og naturligvis kapelmester og revyens direktør, Mickey Pless. Et hold der står klar til at give en festlig og fornøjelig revyoplevelse.
På vejen til Nykøbing Falster skal vi nyde en 3 retters middag på Udby Kro som vil servere tarteletter, helstegt svinekam og hjemmelavet is med frugter.
Efter en dejlig dag kører bussen retur efter revyen og der vil undervejs blive serveres sandwich og frugt i bussen.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 11.00

Roskilde Station kl. 11.30

Ølby Station kl. 12.00

Afgang og pris

Lørdag d. 31. juli 2021

Pris pr. person kr. 1.075,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, 3 retters middag excl. drikkevare, billetter til revyen samt frugt og sandwich i bussen på hjemturen. 

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: