Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Nøddeknækkeren
på Det Kgl. Teater

Det bliver ikke rigtig jul uden George Balanchines Nøddeknækkeren på Det Kongelige Teater – balletten som på tværs af generationer appellerer til alle os, som elsker jul.

Der er fuld garanti for øjeblikkelig julestemning, når Nøddeknækkeren går over scenen. George Balanchines populære ballet har siden 1954 fortryllet børn og voksne verden over.

Marie får den mest fantastiske nøddeknækker i julegave af sin gudfar Drosselmeier, og ved midnat tager den hende med på en magisk rejse til det fortryllede og fortryllende slaraffenland, hvor alt kan ske. Fantasien og poesien kender ingen grænser, når Marie på sin færd møder dansende snefnug og valsende blomster, iskolde snedronninger og varmblodige sukkerfeer, frække mus, marcipanhyrdinder og mange, mange andre.

Inden vi skal opleve en af ballettens største klassikere, nyder vi en dejlig 3-retters menu på Restaurant Vita i Store Kongensgade. 

Hjemkørsel efter forestillingen igennem Københavns gader, hvor vi kan se den smukke julebelysning. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 15.00

Roskilde station kl. 15.30

Greve svømmehal kl. 16.00

Afgang og pris

Torsdag 2. december 2021

Pris pr. person kr. 1.385,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, billet til Nøddeknækkeren kat. A (parket, række 3-4-5) 3-retters middag på Restaurant Vita.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: