Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Moesgaard Museum

Fra Sjælland går turen via Storebæltsbroen til Fyn hvor vi gør kaffestop. Herfra videre til Jylland, hvor vi i udkanten af Århus finder restaurant Skovmøllen i skoven, hvor vi skal nyde stedets gode æggekage.

 

Vi finder Moesgaard Museum og skal på en spændende guidet tur gennem alle Moesgaards oldtidsudstillinger, vi rejser bagud i tiden for at finde arnestederne for magten i Danmark. Vi hører om Margrethe I’s konsolidering af magten i sit storrige – hvorfra hun får magten og hvordan Danmark bliver samlet i vikingetiden. Vi går tæt på de store offerfund fra Illerup Ådal, Grauballemandens ofring som en magtdemonstration og jernalderens mange krige. Og hvordan bronzealderens gravhøje er et udtryk for brug af magt. Og ikke mindst, hvad satte egentlig gang i hele denne gigantiske magtintrige, som trækker spor helt op til vores liv?

 

Tid til at udforske museet på egen hånd, inden vi kører tilbage til Sjælland hen på eftermiddagen. Undervejs gør vi stop og får kaffe og kage mens dagens oplevelser kan bundfælles. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30 

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30

Afgang og pris

Torsdag d. 9. september 2021 

Pris pr. person kr. 895,- 

Diverse

Inkl. i prisen:

Bustransport, broafgift, buskaffe m/rundstykke, frokost på Skovmøllen, entré og rundvisning på Moesgaard Museum, mere buskaffe og kage.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: