Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Miss Saigon
– Det Ny Teater

En moderne klassiker af ophavsmændene til Les Misérables. I en ny spektakulær og overvældende produktion med stort cast og orkester skabt til Det Ny Teater.

Handlingen begynder i Saigon i 1975, få dage før Vietnamkrigens afslutning.  En amerikansk soldat og en vietnamesisk barpige bliver stormende forelskede. Forholdet bliver skæbnesvangert. I krigens kaos bliver de skilt fra hinanden, men skæbnen synes at have bundet dem sammen…

 

Dramatisk, storslået og bevægende

Foruden en række af Danmarks bedste musicalperformere medvirker et stort internationalt cast af sangere og dansere. Forestillingen opføres på dansk.

Vi skal først med ind bag scenen og på rundvisning, hvor vi får historien om teatret fra grundstensnedlæggelsen i 1908 og frem til i dag.

Så venter restaurant Teaterkælderen med ”7 på masken” (frokost anretning) inkl. 1. genstand, samt kaffe inden vi skal op i den smukke teatersal og nyde forestillingen Miss Saigon inkl. pausedrik.

En uforglemmelig teateroplevelse venter os!

 

Bestil nu, betal først til oktober!

Bestil denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 10.15

Roskilde station kl. 10.45

Greve svømmehal kl. 11.15

Afgang og pris

Søndag 26. februar 2023
Pris pr. person kr. 1.225,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, billet til Miss Saigon, Det Ny Teater, kat. O, rundvisning på teatret, frokosttallerken inkl. 1. genstand samt 1 kop kaffe, pausedrik.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: