Langeland og Skovsgaard Gods

Efter opsamlingerne kører vi mod Storebæltsbroen – vi holder kaffestop v/ bussen på Fyn, inden vi køre videre mod Rudkøbing, hvor vores lokale guide Ulla stiger på bussen. Hun vil vise os ad smukke veje – lidt af Langeland, hvor vi bla. køre forbi Tranekær Gods. Vi kommer til Skovsgaard Cafe, hvor vi skal spise frokost, - her serverer de en lækker varm ret hvor økologi og lokale råvarer er i højsæde, de fleste råvare kommer ude fra Skovsgaards egne marker og stalde. I forlængelse af cafeen er der en gårdbutik, hvor der er mulighed for at købe nogle af deres produkter.

Efter en dejlig frokost skal vi besøge Skovsgaard Gods, her får vi en guidet rundvisning. Vi skal ind i den smukke hovedbygning, der udgør en tidslomme fra begyndelsen af det 20. århundrede, her skal vi bla. se godsejerens kontor, og den gamle linnedstue hvor tyendet vaskede og strøg herskabets fine lagner og ekvipering. 

Når vi er færdige med at se hvordan godsejere og tyende levede i 18 og 1900 tallet, kører vi mod Spodsbjerg Havn, hvor vi skal med færgen til Tårs. Ombord får vi kaffe og kage, inden vi kommer i land og køre hjem igen. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 6.30

Roskilde Station kl. 7.00

Ølby Station kl. 7.30

Afgang og pris

Tirsdag d. 25. august 2020

Pris pr. person kr. 850,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgift, buskaffe og rundstykke, dagens varme ret excl. drikkevare, entre og rundvisning på Skovsgaard Gods, færge, kaffe og kage.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: