Koldinghus og CLAY

Koldinghus markerer H.K.H. Prinsesse Benediktes 75-års fødselsdag med en stor udstilling. 

Den 29. april 2019 fyldte protektor for Museet på Koldinghus, Prinsesse Benedikte, 75 år. Museet markerer begivenheden med særudstillingen ”Prinsesse af tiden. H.K.H. Prinsesse Benedikte og 75-års Danmarkshistorie”.  Med udgangspunkt i fortællingen om Prinsessens liv og virke formidler udstillingen centrale begivenheder og udvalgte temaer i samfundsudviklingen i Danmark i de sidste 75 år. I udstillingen vil man gennem et udvalg af Prinsessens personlige brugs- og beklædningsgenstande, gallakjoler, smykker og hendes brudekjole fra 1968, komme helt tæt på Prinsessens personlige historie. 

Vi får rundvisning på Koldinghus og nyder en dejlig frokost buffet i Madkælderen, som ligger i den gamle kælder i slottes nordfløj.

Vi forlader Koldinghus og kører mod Fyn hvor vi finder CLAY- et Keramikmuseum hvor du oplever både moderne, eksperimenterende værker og følger keramikkens udvikling gennem et par århundreder. Mødet mellem det moderne og det historiske afspejler sig både i udstillingerne og i museets arkitektur. CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Tid på egen hånd på museet.

Efter et par meget spændende og kulturelle besøg er det tid til at finde Sjælland. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30

Afgang og pris

Tirsdag d. 29. oktober 2019 

Pris pr. person kr. 925,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgift, buskaffe og rundstykke på udturen, entré og rundvisning Koldinghus, frokostbuffet inkl. 1 genstand i Madkælderen, entré CLAY Keramikmuseum.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: