Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Koldinghus – Dronningens Broderier

Oplev det over 750 år gamle slot, som gennem århundreder var et af landets vigtigste kongeslotte. I dag er Koldinghus et moderne museum og en seværdighed i verdensklasse med en prisbelønnet restaurering og store internationale særudstillinger. Vi får en rundvisning om Dronningens Broderier og det er velkendt for mange, at H.M. Dronningen er en særdeles aktiv kunstner inden for en række genrer: maleri, decoupage, teaterscenografi og broderi, som kan ses i de danske kirker på bispekåber og alterduge. Men færre ved, at Dronningens enorme virkelyst også har resulteret i en stor produktion af private broderier, der aldrig før er set i offentligheden. Vi får også historien om Christian 5. – konge, kriger og salvet af Gud. Her er et stort antal imponerende genstande og dragter, som knytter fortællingen om Christian 5. Mange af genstandene er meget skrøbelige og lysfølsomme og derfor ikke normalt tilgængelig for publikum. 

Efter rundvisningerne er det tid til en god frokost i Madkælderen på det gamle slot, og bagefter er der mulighed for at fordybe sig i udstillingerne eller gå en tur i Kæmpetårnet, hvor du kan nyde udsigten ud over byen, fjorden og slotssøen. 

Hen på eftermiddagen forlader vi Jyllands sidste kongeslot og kører vi til Sjælland med kaffestop ved bussen undervejs. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 7.00

Roskilde station kl. 7.30

Ølby station kl. 8.00

Afgang og pris

Tirsdag d. 31. august 2021

Pris pr. person 895,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, buskaffe/rundstykke, entré til Koldinghus, rundvisning af Dronningens Broderier og Christian 5., frokost i Madkælderen, buskaffe/kage. 

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: