Julemarked i Vellinge, Sverige

Efter opsamlingen kører vi over Øresundsbroen og videre mod Vellinge en tidligere gammel dansk by – her i Vellinge Blomman ligger Nordens største julemarked og juleudstilling med masser af julepynt, nisser, julelys og meget mere der hører julen til, her kan man købe alt fra plastik juletræer til smukt julepynt og juledekorationer m.m. , gæster fra hele Sverige besøger hvert år dette overdådige julemarked, fordi det er en stor oplevelse. Inden vi indtager Tomtebyn som betyder nisse byen på svensk, skal vi have formiddags kaffe med nybagt brød til, herefter har vi ca. 2 timer på egen hånd til at opleve de smukke sne landskaber bevægelige nisser og meget andet der høre julen til, måske blive man fristet til at købe nogle af de smukke juleting med hjem, inden vi skal spise dagen varme ret med salat, brød kaffe, te, og vand.

Godt mætte og med masser af juleindtryk kører vi ud og ser FALSTERBO KANALEN der ligger smukt mellem Höllviken og Ljunhusen – kanalen er 1600 meter lang. Vi kan desværre ikke se den i funktion da det kun er 2 gange om dagen morgen og aften den er i funktion her om vinteren, eller ved behov, efter at have set kanalen kører vi mod Øresundsbroen og hjem til opsamlingsstederne.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Frederikssund Station kl. 07.30

Roskilde Station kl. 08.15

Ølby Station kl. 08.45

Greve Svømmehal kl. 09.15

Afgang og pris

Onsdag d. 20. november 2019

Pris pr. person kr. 600,-

 

HUSK GYLDIG BILLEDLEGITIMATION

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, bro, entre til julemarked, formiddagskaffe i Vellinge Blomman og frokost: dagens varme ret excl. drikkevare.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: