Julekoncert i Svendborg med Paul Potts og Lene Siel

Dag 1: Vi kører via Storebælts broen til Fyn og gør et kaffestop. Vi forsætter af landevejen til Svendborg hvor vi finder byens pæne hotel, Best Western Plus Svendborg. Tid på egen hånd til at gå ud i byen og nyde torvet, havnen eller gågaderne, som findes lige udenfor hotellet. Vi mødes om eftermiddagen til kaffe og hjemmebag på hotellet. Vi spiser en dejlig julebuffet med traditionelle retter, inden der er afgang til Svendborg Teater som ligger i gåafstand fra hotellet. Her venter os en smuk musikalsk aften med den engelske vinder af ”Britain’s Got Talent” Paul Potts, samt Lene Siel, der med sin fløjelsbløde og lyse stemme, er med til at skabe en smuk højtidelig stemning og synge julen ind i Danmark.

 

Dag 2: Vi skal nyde det store fynske morgenbord, inden vi besøger nordens bedst bevarede fattiggård og får os en helt særlig oplevelse. I det øjeblik vi passerer Fattiggårdens port, som er omkranset af mure og pigtråd, vil vi få en fornemmelse af indespærring samt tab og tvang. Vi skal på en rejse i tid, holdninger og idealer – vi skal opleve hvordan det var at være fattig i Danmark i tidligere tider uden et socialt sikkerhedsnet som vi kender i dag. Vi får en times guidet rundvisning og efterfølgende er der tid på egen hånd til at udforske flere af udstillingerne nærmere. Frokost på Hotellet og tid bagefter til at shoppe eller hygge sig i byen. Middag og socialt samvær på hotellet om aftenen.

 

Dag 3: Vi spiser den dejlige morgenmad inden vi tjekker ud og sætter kurs mod sydvest Fyn til Helnæs, en halvø, hvis natur er smuk og varieret med både flad og bakket natur. Vi gør stop ved Galleri Langager som er en forening af kunstnere og kunstinteresserede som i fællesskab skaber smukke udstillinger. Der vil helt sikkert også være forskellige juleting og nisser, så rig mulighed for at finde den sidste julegave. Frokosten nyder vi på Helnæs Kro, inden vi kører hjem over Fyn og til Sjælland.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 7.30 

Roskilde station kl. 8.00 

Ølby station kl. 8.30

Afgang og pris

Torsdag d. 3.-5. december 

Pr. pers. dobb.vær. kr. 2.995,- 

Tillæg for eneværelse kr. 400,- 

Afbestillingsforsikring kr. 180,- 

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, buskaffe på udturen og hjemturen, 2 nætter på Best Western Plus Svendborg, 2 x middag på hotellet, 2 x frokost, koncertbillet, Entrè og rundvisning på fattiggården/Forsorgsmuseet, Galleri Langager, rejsegarantifonden.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: