Juleeventyr på Bakken

Den smukke dyrehave danner rammerne om den flotteste julefest til dato, når vi åbner op for Jul på Bakken for første gang nogensinde. Julen på Bakken er hjerternes fest - og der er masser af oplevelser for store og små. Gå på opdagelse i det flotte julemarked spækket med spændende og lækre produkter. Kom i julestemning til de hyggelige juletoner, fortryllende lysinstallationer og duften af jul. 

Vi begynder vores besøg på Bakken med et dejligt julebord på den smukt julepyntede Postgaarden i Korsbæk. Duften i restaurationen vidner om, at der her serveres klassisk julemad - naturligvis tilberedt fra bunden af de bedste råvarer. Og i juletiden bliver der kræset lidt ekstra for gæsterne. Godt mætte er det tid til at nyde den hyggelige julestemning på egen hånd og her vil være god tid til at fordybe sig, inden bussen køre os retur sidst på eftermiddagen.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl 10.00

Ølby station kl. 10.30

Roskilde station kl. 11.00

Afgang og pris

Fredag d. 6. december 2019

Pris pr. person kr. 675,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, julebord på Postgaarden, modnede sild med kapers, æg og rejer 

Røget laks med urtedressing, hønsesalat med grønne asparges, glaseret skinke med grønlangkål, julemedister med sennep og rødkål, ris a la mande, samt 1 genstand (1. glas vin, 1 øl eller vand). 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: