Jul i Den Gamle By i Aarhus

Vi krydser Storebæltsbroen og holder kaffe-pause på Fyn. Vi forsætter mod Jylland og finder Aarhus.

 

Her starter vi med at nyde en dejlig frokost på den lille franske restaurant Olive – én af Aarhus absolut hyggeligste spisesteder. Herefter er det blevet tid til at finde Den Gamle By og komme i ægte dansk julestemning   

I Den Gamle By kan man gå tur i tiden. Fra en by som på H.C. Andersens tid over de moderne tider i 1920’erne til det danske velfærdssamfund i 1960’erne og 70’erne. Derudover består Den Gamle By af en hel række museer.

 

Op til jul er der masser af oplevelser for store og små og garanti for julestemning i de hyggelige gader blandt julepynt og lysende lanterner. Gå på opdagelse i de stemningsfulde udstillinger og se, hvornår de danske juletraditioner opstod. Nyd en kop varm chokolade, julegodter fra boderne eller køb historisk julepynt og unikke julegaver i deres butikker.

Efter en dejlig dag i Smilets by, sætter vi os godt til rette i bussen og kører mod Sjælland med stop undervejs, hvor vi serverer sandwich med en øl/vand.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30 

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30

Afgang og pris

Tirsdag d. 8. december 2020 

Pris pr. person kr. 865,- 

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, broafgift, buskaffe m/rundstykke, varm frokostret inkl. 1 øl, sodavand eller vin, entré i Den Gamle By, sandwich med 1 øl eller vand ved bussen. 

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: