Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Juelsminde – med Ø-hop til Endelave

Dag 1: Vi krydser både Storebælt og Lillebælt med kaffestop på Fyn. Videre til Jylland stopper vi i Vejle ved Fjordenhus, som er Olafur Eliassons nye ikoniske bygning (Kirk Capital) på Vejles havnefront. Her er mulighed for at gå ind mellem de 4 sammenhængende cylindre, der med en højde på 28 meter rejser sig op af van-det og skaber en forbindelse mellem Vejle Fjord og Vejle centrum. Der bliver et lille ophold på egen hånd til at besigtige denne særprægede bygning. Vi kører syd for Jelling og finder Skovdal Kro hvor vi nyder en frokosttallerken i de smuk-ke naturomgivelser. Vi får en lokal guide på bussen som vil tage os med til Jel-linge stenene og monumenterne. Vi forsætter til Ravning broen og vejle Ådal, og får historien om hvordan ådalen og landskabet har påvirket mennesker i om-rådet og vikingerne. Efter et par spændende timer siger vi farvel til guiden og kører mod Juelsminde og finder Hotel Juelsminde Strand hvor vi indkvarteres. Middag om aftenen. 

 

Dag 2: En spændende dag venter os på den dejlige Kattegat-ø Endelave. Vi sejler fra Snaptun og færgeturen tager lidt over en time. På øen modtages vi af ø-guiden Tove Yde, som vil guide os rundt på en spændende formiddagstur til fods (vi skal gå ca. 2 km i alt), hvor vi skal se det hyggelige lille museum, kirken og kirke-tårnet samt høre fortællinger om ø-liv på Endelave før og nu, de vilde kaniner og meget mere. På turen er der en smagsprøve på et lokalt produkt.  Frokosten (inkl. 1 øl eller vand) nydes på et af øens spisesteder og bagefter skal vi opleve den dejlige natur på en 2-timers traktortur. Til sidst bliver der tid til at vi kan opleve øen på egen hånd en halv times tid. Ombord på færgen på hjem-vejen får vi kaffe og kage, som vi nyder alt imens dagens oplevelser kan bund-fælle sig. Vi finder hotellet og der er middag om aftenen. 

 

Dag 3: Vi tjekker ud af hotellet og sætter kurs mod Kolding, nærmere Trapholt som er et museum for moderne kunst, kunsthåndværk og design med enestående arki-tektur og har en naturskøn placering ned til Kolding fjord. Vi får en introduktion til aktuelle særudstillinger, hvor vi vil komme helt tæt på kunstnerne og desig-nerne og få nye perspektiver på værkerne, samt en præsentation af museets oprindelse og historie, fortællingen om arkitekturen, den permanente samling og møbelsamlingen. Vi får en varm dagens ret (inkl. 1 øl, vand eller et glas vin) på balkonen i cafeen hvor vi kan kigge ud over fjorden.  Vi forlader Trapholt og sætter kurs hjemover med kaffestop undervejs.  

 

Hotel Juelsminde strand 

Hotel Juelsminde strand er beliggende ved indkørs-len til den hyggelige havneby Juelsminde, som bl.a. er kendt for sine gode badestrande. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og centrum i Juelsminde by. Alle værelser har eget bad/toilet, TV samt gratis 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 7.00

Roskilde Station kl. 7.30 

Ølby Station kl. 8.00 

Afgang og pris

16.-18. juni 2021 

 

Pris pr. person i 

· dobbeltværelse kr. 3.295,- 

· eneværelse kr. 3.695,- 

Diverse

Inkl. i pris: Bustransport i 4 stjernet bus, broafgift, buskaffe m/rundstykke på udturen, ophold på Hotel Juelsminde strand med halvpension, 3 x frokost, kaffestop på hjemvejen, Entreer, lokalguider og rundvisning iflg. programmet, hel-dagstur på Endelave, Rejsegarantifonden.  

 

OBS! Husk at kontakte dit forsikringsselskab vedrørende afbestillings -og rejseforsikring.  

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: