Hyggelig Mors Dag på Ledreborg Slot

Vi starter denne hyggelige dag med et besøg på det smukke Ledreborg Slot, hvor slottes kyndige guider fortæller levende om Ledreborgs historie, udvikling og nuværende situation. Vi ser kirken og de smukke sale, samt det gl. køkken og fangehullet. Den nuværende ejer, Silvia Munro, er den fjerde af lensgreve Knud Holstein-Ledreborgs syv døtre og dermed ottende generation på Ledreborg. Familien har valgt at bo i stueetagen på selve slottet, hvor førstesalen er bibeholdt med det oprindelige interiør.

Efter rundvisningen på slottet er der tid til at slentre en tur i den flotte park og se det restaurerede barokanlæg eller blot sidde og få nogle dejlige sanseindtryk af dette smukke sted.

Frokosten venter os på det hyggelige ”Bodil’s Landkøkken”, en nostalgisk cafe fyldt med minder fra vores forældre og bedsteforældres tid. Vi nyder en god frokost tallerken, samt kaffe med dejlig tærte.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 8.30

Ølby station kl. 9.00

Roskilde station kl. 9.30

Afgang og pris

Søndag d. 12. maj 2019

Pris pr. person kr. 550,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, Entré og rundvisning på Ledreborg Slot, frokost tallerken, kaffe og tærte i Bodil Landkøkken.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: