Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Horserødlejrens Museum og Naverhulen

Vi starter dagen med at køre nordpå mod Helsingør og finder Horserødlejren, som blev taget i brug som lazaretlejr 1. maj 1917 til de russiske sårede soldater. Vi får Torben, der er daglig leder af museet, til at dele ud af sin store viden om lejren, som gemmer på så meget historie og som i 1947 kom ind under Justitsministeriet og blev til Statsfængslet ved Horserød. I dag fungerer Horserød Fængsel som Danmarks største åbne fængsel med plads til 251 kriminelle indsatte.
Efter et spændende besøg er det blevet tid til frokost og den skal vi have i Naverhulen, hvor der venter smørrebrød, kaffe og kringle. Naverhulen er stiftet i 1919 og da første verdenskrig var færdig vendte mange håndværkere hjem efter at have arbejdet i fremmede lande. Vi får en god fortælling om Naverbevægelsen (de frie, vandrende svende) og om Klubben samt Naverhulen. 
Tid til at slentre en lille tur i Helsingørs hyggelige gader og evt. nyde en brostræde is, inden vi mødes ved bussen og kører retur.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby st. Kl. 8.15

Roskilde station kl. 8.45

Greve svømmehal kl. 9.15

Afgang og pris

Mandag d. 7. marts 2022
Pris pr. person kr. 685,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, rundvisning Horserødlejren, besøg, foredrag og frokost bestående af 2 st. smørrebrød, samt kaffe og kringle i Naverhulen.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: