Horsens Statsfængsel
og Alrø

Vi krydser både Storebælts og Lillebælt med kaffestop undervejs. Vi finder Horsens og her venter os en spændende oplevelse, hvor vi skal ind bag murene i det berygtede Horsens Statsfængsel. Det blev taget i brug i 1853, og blev bygget til at huse de farligste fanger med lange straffe. 

Vi starter besøget med en rundvisning i de historiske bygninger og her fortælles om livet inden for murerne, både fra de indsattes og de ansattes synsvinkel, kirkens betydning, flugthistorier og meget mere. Vi spiser smørrebrød i arresten inden vi bliver ”løsladt” igen. 

Vi kører over dæmningen ved Horsens Fjord til den lille ø Alrø, som er 7 km lang og 5 km bred. Her får vi vores lokalguide på bussen som vil tage os med på en lille ø rundtur. Vi nyder kaffen og lagkagen på det lille hyggelige Alrø Traktørsted, inden det bliver tid til at køre tilbage til Sjælland efter en fængslende dag. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.00

Roskilde station kl. 6.30

Ølby station kl. 7.00

Afgang og pris

Torsdag d. 9. maj 2019

Pris pr. person kr. 880,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgift, buskaffe og rundstykke på udturen, entré, rundvisning og smørrebrød i Horsens Statsfængsel, lokalguide på Alrø, kaffe og lagkage i Alrø Traktørsted.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: