Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Holmegaard Værk – for sans og samling

Vi kører ad de smukke veje forbi Bregentved Gods og Gisselfeld Kloster, hvor vi inde i skoven finder én af Danmarks smukkest beliggende restauranter, Villa Gallina. I det hyggelige bindingsværkshus skal vi nyde en 2-retters menu efter kokkens valg.

I de sydsjællandske omgivelser ved kanten af Holmegaard Mose slår det gamle Holmegaard Glasværk dørene op til en verden af design, kunsthåndværk og historie.

Vi får en guidet rundvisning og her kommer vi helt tæt på livet på Holmegaard, og bliver ”blæst bagover” af historien om Danmarks første, sidste og eneste eksisterende glasværk. Det er her, at ikoniske stykker glas som Provence-skålen, Skibsglassene, Lotus-stagen og Blixen-vasen er tænkt, formet og født.

Efter en spændende rundvisning er vi blevet kaffetørstige og får serveret kaffe og kage i cafeen. Tid til at gå rundt på egen hånd og nyde de smukke værker, samt besøge den store museumsbutik, hvor man virkelig kan få stillet trangen til kunstkeramik, unikaglas og merchandise. Der sælges glas fra Holmegaard, keramik fra Kähler og udvalgte boligartikler fra Rosendahl, bøger m.m. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 9.30 

Roskilde station kl. 10.00

Ølby station kl. 10.30

Afgang og pris

Onsdag d. 27. januar 2021 

Pris pr. person kr. 760,- 

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, 2-retters menu på Villa Gallina, entré, rundvisning og kaffe med kage på Holmegaard Værk. 

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: