Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

H. C. Andersen Hus og Galleri Galschøit

Efter opsamling kører vi over Storebæltsbroen til Fyn og holder kaffestop. Vi skal nu besøge den største nye attraktion i Odense i mange år – et nyt H.C. Andersen Hus. Museet er tegnet af den berømte japanske arkitekt Kengo Kuma og består af både indendørs og udendørs rum, der tilsammen strækker sig over 12.600 m2 (2/3 af museet befinder sig under jorden). 
Vi får en introduktion om fundamentet for en helt ny type museum, der rumliggør oplevelsen af Andersens litterære univers og iscenesætter en levende verden, et totalkunstnerisk rum, hvor arkitektur, lyd, lys og en strøm af billeder hele tiden skaber nye møder mellem den besøgende og Andersens eventyr. Tid på egen hånd med audio til at fordybe sig. 
Vi går hen til den hyggelige Restaurant Grønttorvet og nyder frokost bestående af tarteletter og æggekage, samt en genstand til maden. 
Et spændende besøg venter på Galleriet Galschiøt som er et af Danmarks største og mest spektakulære private kunstværksteder.
Jens Galschiøt er en ener på både den internationale og danske kunstscene, hvor hans kunstneriske aktiviteter altid har vakt stor opmærksomhed. Han har noget på hjerte, og med sit voldsomme engagement, brændende energi og kunstneriske talent, får han sine skulpturer og kunstneriske happenings til at berøre alle som er vidne til dem. Vi får rundvisning, samt tid til selv at opleve galleriet og en let kop kaffe inden det er tid til at finde Sjælland igen.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.45

Roskilde station kl.  7.15

Ølby station kl. 7.45

Afgang og pris

Torsdag d. 5. maj 2022
Pris pr. person kr. 965,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, broafgifter, kaffe m/rundstykke, entré og introduktion H.C. Andersens Hus, frokost på Grønttorvet bestående af en tartelet og æggekage, samt en genstand (øl, vin eller vand), besøg i Galleri Galschiøt med rundvisning og kaffe.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: