Gavnø Slot Julebazar

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Julebazar på Gavnø Slot, som i dag er Danmarks største. Flere end 200 boder er fordelt i de historiske avlsbygninger fra 1800-tallet, som danner ramme om arrangementet. Forestil dig, at passere den lille stenbro til øen Gavnø og se slottet åbenbare sig som den smukkeste kulisse.

Duften af ristede kastanjer eller mandler, honning- eller peberkager og gløgg fylder luften. De gamle avlsbygninger er fyldte med traditionelle hjemmelavede juledekorationer og nisser, julepynt, brugskunst, delikatesser, smykker, vin, spiritus m.m. Gavnø byder på smagsprøver af eget øl, vildtpølse, gartnermost og calvados. Sådan er et julemarked på Gavnø – traditionsrigt – ligesom det skal være.

Når vi ankommer til Gavnø Slot er der tid på egen hånd til at nyde alle disse boder, og spise lidt frokost i én af de mange spændende madsteder. 

Efter nogle hyggelige timer på slottet kører vi hjemad og gør stop på den idylliske Gyrstinge Skovkro, hvor der serveres kaffe og lagkage.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 8.30 

Roskilde station kl. 9.00

Ølby station kl. 9.30

Afgang og pris

Søndag d. 3. november 2019 

Pris pr. person kr. 540,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, entré til Gavnø Julebazar, kaffe og lagkage på Gyrstinge Skovkro.

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: