Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Fredensborg Slot og sejltur på Esrum sø

Fredensborg Slot ved Esrum Sø har i mange år haft særstatus som regentparrets mest benyttede residens. Siden 2004 har Kronprinsparret i weekenderne benyttet Kancellihuset som deres andet hjem. Det smukke 1700-tals barokslot danner ofte rammen om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.  Vi starter rundvisningen på slottet, hvor vi ser Hendes Majestæt Dronningens vigtigste lokaler herunder, Gardersalen, Harsdorffstuen, Frederik IV stue, Den Grønne Salon, Den Røde Salon, Den Gule Salon, Havesalen, Kuppelsalen og slotskirken. Herefter en guidet rundtur i Hendes Majestæts Reserverede have inkl. Urtehaven og Orangeriet (i Orangeriet er der et udsalg m. blomster, vin og bøger).

Vi spiser en dejlig frokost platte med lunt og koldt i Restaurant Golfen Fredensborg. 

Efter frokost tager bådfarten os ud på en hyggelig sejltur på Esrum Sø og landgangen er ved Skipperhuset. Sejlturen går langs Fredensborg Slotspark, forbi Kongebroen og videre til Gribskov hvor vi går i land. Her venter kaffe og kage på Fændrikhus som havde sin storhedstid i Chr. 4´s tid. Vi sejler tilbage til Skipperhuset hvor bussen venter på os.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 8.00

Ølby station kl. 8.30

Roskilde station kl. 9.00

Afgang og pris

Onsdag d. 21. juli 2021  

Pris pr. person kr. 850,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, guidet rundvisning på Fredensborg Slot og Den Reserverede Have, frokost platte på Restaurant Golfen, sejltur på Esrum Sø, kaffe og kage på Fændrikhus

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: