Fredensborg Slot, den Reserverede Have og Esrum Sø

Fredensborg Slot ved Esrum Sø har i mange år haft særstatus som regentparrets mest benyttede residens. Siden 2004 har Kronprinsparret i weekenderne benyttet Kancellihuset som deres andet hjem. Det smukke 1700-tals barokslot danner ofte rammen om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien. Vi starter rundvisningen på slottet, hvor vi ser Hendes Majestæt Dronningens vigtigste lokaler herunder, Gardersalen, Harsdorffstuen, Frederik IV stue, Den Grønne Salon, Den Røde Salon, Den Gule Salon, Havesalen, Kuppelsalen og slotskirken. Herefter en guidet rundtur i Hendes Majestæts Reserverede have inkl. Urtehaven og Orangeriet (i Orangeriet er der et udsalg m. blomster, vin og bøger).

Vi spiser en god varm frokost ret på Store Kro som ligger blot et stenkast fra Slottet.

 

Efter frokost tager bådfarten os ud på en rigtig naturoplevelse på Esrum Sø og landgangen er ved Skipperhuset. Sejturen går langs Fredensborg Slotspark, forbi Kongebroen og videre til Gribskov. En smuk sejltur på Danmarks næststørste sø.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 8.00

Ølby station kl. 8.30

Roskilde station kl. 9.00

Afgang og pris

Onsdag d. 29. juli 2020 

Pris pr. person kr. 740,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, guidet rundvisning på Fredensborg Slot og Den Reserverede Have, frokost på Store Kro, 1 times sejltur på Esrum Sø

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: