Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent
Umbraco.Web.Models.DynamicPublishedContent

Fra Skjern til Varnæs
– en musikalsk forestilling i Nyvang

Vi skal besøge 1940’erne i Oplevelsescenter Nyvang, og få den anmelderroste musikalske fortælling om hele Danmarks TV-serie​.

Fra Skjern til Varnæs inviterer Danmarksmesteren i Matador, sanger og skuespiller Nicolaj Cornelius, publikum med bag kulisserne i én af Danmarks mest berømte TV-serier – nemlig Matador.

Med en malerisk fortælling og en levende beskrivelse af TV-seriens elskede karakterer, rejser han fra familie til familie i Korsbæk og fortæller små, morsomme anekdoter fra filmoptagelserne, den endelige serie og om sine møder med nogle af de skuespillere, der medvirkede. Forestillingen tager dog hele tiden sit udgangspunkt i den musik, der benyttes i TV-serien, da disse sange og melodier er meget betydningsfulde for historien.

Ved ankomst til Nyvang nyder vi først en 2-retters nostalgisk frokost i Madam Blå, bestående af gammeldags oksesteg med surt og sødt, citronfromage, samt 1 genstand. 

Tid på egen hånd efter frokosten, til at opleve livet og hverdagen i en andelslandsby i midten af 1900-tallet. Et anderledes og levende oplevelsescenter, hvor du skal røre, gøre, smage, prøve, dufte og lege dig gennem historien.

Kl. 16 samles vi til en glad og musikalsk forestilling, hvor vi nyder en forfriskning i pausen.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 11.15

Ølby station kl. 11.45 

Roskilde station kl. 12.15

Afgang og pris

Onsdag d. 22. juni 2022

Pris pr. person kr. 800,-

Diverse

Inkl. i prisen: bustransport, entré til Oplevelsescenter Nyvang, forestilling Fra Skjern til Varnæs inkl. pausedrik, 2-retters frokost inkl. 1 genstand

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: