Forårsmarked på Sanderumgaard

Et par kilometer fra den travle fynske motorvej, ligger den smukke herregård Sanderumgaard, en oase af smuk natur og kulturarv.

I 2010 åbnede ejerne, Susanne og Erik Vind deres 15 ha. store have for publikum. Oprindeligt anlagt i 1790’erne af hofmarskal Johan von Bülow, og sidenhen restaureret med kanaler, pavilloner, broer, og blomsterbede i smukt samspil med den omkringliggende skov.

Udover haven, kan man, altid den første søndag i maj, opleve Sanderumgaards store og flotte forårsmarked. Markedet foregår på pladsen foran hovedbygningen, på avlsgården og i frugthaven, og der er 158 standpladser fra Fyn og landet at se på. Man kan primært opleve et varieret udbud af spændende planter og ting til haven, men også specialiteter, brugskunst og kunsthåndværk er rigt repræsenteret. Desuden er der lokale fynske madboder og en café i den gamle Vognport med kaffe og lagkage. Susanne Vinds egen butik i Herskabsstalden med primært engelske gaveartikler er også åben.

Med i entréprisen er der mulighed for rundvisninger i den Romantiske have som foregår en gang i timen, og man vil kunne høre spændende foredragsholdere i foredragsteltet. 

Vi spiser en tidlig frokost i den grønne café på Langeskov planteskole, bestående af 3 håndmadder og en øl/vand, inden vi skal opleve det flotte Forårsmarked som ligger tæt ved.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 8.00

Roskilde station kl. 8.30

Ølby station kl. 9.00

Afgang og pris

Søndag d. 3. maj 2020

Pris pr. person kr. 595,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, broafgift, 

3 x håndmadder og en øl eller vand

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: