Fejø – sydhavsøernes perle

Fejø ligger smukt i Smålandshavet tæt på Femø og Lolland, øen er kendt som frugt øen, et ægte lille paradis. Gå ikke glip af Fejø når træerne blomster – hundrede tusinde af frugt træer springer ud mellem påske og pinse, først blomstre blommetræerne og så kommer pærer og æbleblomsterne. Frugt produceret på Fejø er kendt for sin meget høje kvalitet, og intet andet sted i Danmark finder man et kultur landskab, der er så præget af frugttræer som på Fejø.

Efter opsamlingerne køre vi mod færgen i Kragenæs på Lolland, inden ankomsten holder vi et stop for at drikke kaffe og spise et rundstykke ved bussen.

Når vi er ankommet med færgen til Fejø møder vi vores guide, og vi kører herefter til Kerne-gården, hvor vi skal se gårdens cideri og æblemostfabrik, og smage deres prisvindende æblemost. Bagefter er der tid til at besøge den hyggelige gårdbutik, hvor man kan købe Kerne-gårdens lokale specialiteter. Herefter videre forbi Kirken, Dybvig Lystbådhavn og det 100 år gamle bådeværft. Vi spiser smørrebrød med en genstand til i Restaurant Strathenborg, hvis tiden er til det besøger vi den helbredende have med mere end 200 planter med en sundhedsfremmende virkning, inden vi drikker eftermiddags kaffe og spiser Mølle-lagkage i Fejø Møllen hos møllepigerne. Her vil der være mulighed for at gå på opdagelse i møllens butik, hvor der er et bredt sortiment af lokale vare og mølle-øl. Efter besøget i Møllen køre vi ned til færgen og ved ankomsten til Kragenæs køre bussen hjem til opsamlingsstederne.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Grev Svømmehal kl. 6.00

Roskilde Station kl. 6.30

Ølby Station kl. 7.00 

Afgang og pris

Onsdag d. 18. maj 2020

Pris pr. person kr. 700,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, buskaffe med rundstykke, færgeoverfart, lokal guide, smørrebrød incl. en genstand (øl, vand, sodavand), entré samt kaffe og Mølle-lagkage.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: