Et dejligt genhør med ”Bamses” populære sange

Vi kører til Ringsted Kongrescenter, hvor vi skal høre Stig og Vennerne. Stig Rossen med Bamses orginale musikere leverer en enestående musikalsk koncert, hvor du har mulighed for et genhør med alle de dejlige sange vi kender – alle numre spilles med respekt og musikglæde til ære for Flemming ”Bamse” Jørgensen. Glæd dig til et genhør med bla. Vimmersvej, i en lille båd der gynger, tænker altid på dig og mange flere – alle sammen gode, kendte ”Bamse” sange.

 

Vi ankommer til Hotel Scandic i Ringsted, der ligger i centrum af Ringsted, i så god tid at man efter at have fået værelset, vil der være tid til et besøg i Ringsted Outlet hvor der bla. er en del mærke- vare til gode priser.

Kl. 18:00 skal vi nyde en dejlig buffet samt kaffe og kage i restauranten, inden vi skal ind og genopfriske alle de kendte sange. I pausen vil der være bestilt en øl/vand eller glas vin efter ønske, herefter er vi så klar til at synge med på endnu flere af Bamses gode sange.

En musikalsk oplevelse rigere og en god nats søvn nyder vi den store morgen buffet på hotellet, inden vi kører hjem igen. 

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve Svømmehal kl. 14.00

Roskilde Station kl. 14.30

Ølby Station kl. 15.00

Afgang og pris

Lørdag d. 3.-4. oktober 2020

Pris pr. person i

· dobbeltværelse kr. 1.590,-

· eneværelse kr. 1.790,-

Afbestillingsforsikring kr. 151,- 

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, overnatning på Hotel Scandic Ringsted incl. morgenbuffet, aftenbuffet excl. drikkevare samt kaffe og kage, billet til Stig og Vennerne, 1øl/vand eller 1 glas vin i pausen.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: