Eremitageslottet og Bellevue Teater

Vi kører direkte til det prægtige lille jagtslot i Dyrehaven nord for København. Vi får fortalt alt fra dramatiske jagtridt på svedskummende heste til kongelige middage i pragtfulde omgivelser. Eremitageslottet fortæller den spændende historie om de kongelige jagter i Dyrehaven. På omvisningen kommer besøgende rundt i det prægtige jagtslot hvor vores guide fortæller om slottets historie frem til i dag, kongens vilde jagter og ikke mindst historien bag slottets navn.

Vi spiser en dejlig frokost anretning på restaurant Fortunen som ligger skønt i skoven, inden vi skal på en rundvisning i Arne Jacobsens Perle, Bellevue Teatret på Strandvejen i Klampenborg. Vi får hele historien og vores guide kender Arne Jacobsens, teatrets og områdets historie. Det er et levende teaterhus, og vi får adgang, hvor dagens aktiviteter tillader det. Taget i Bellevue Teatret kan skydes til side, og det gør det, når den blå himmel tillader det. Vi kommer også ud i Arne Jacobsens realisering af områdeplanen. Vi nyder kaffen med kringle inden vi siger tak for i dag.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 8.00

Ølby station kl. 8.30

Roskilde station kl. 9.00

Afgang og pris

Onsdag d. 8. juli 2020

Pris pr. person kr. 895,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, rundvisning på Eremitageslottet, frokost anretning, lunt og koldt, på Fortunen, Rundvisning på Bellevue Teatret, kaffe og kringle.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: