Det gamle Humlemagasin og Gulle i Nyborg

Vi kører via Storebæltsbroen til Harndrup på Fyn, hvor vi skal besøge Humlemagasinet. Vi starter med en introduktion til Humlemagasinet og en fortælling om den aktuelle historiske udstilling som i 2019 er, ”Frederik VII og Grevinde Danner”. Vi kan opleve det historiske dukkemuseum, Sigfred Pedersen Museet, Humlemuseet, samt en have på 10 tdr. land med forskellige temahaver. Bl.a. Danmarks største humlehave, Fynsk æblehave, Engelsk Rosenhave, Agavehave, Ewaldhøjen, prinsesse Marie haven, Den forsænkede have, Dr. Ingrid haven, samt driv og lysthuse. 

Vi forlader de smukke haver og kører til Vissenbjerg Storkro hvor vi spiser en god frokost buffet. Herefter får vi glæden af, at få ”Gulle” ombord på bussen, som vil fortælle om Nyborg og omegn på sin egen charmerende måde. Vi slutter rundturen af med kaffe og lagkage på Gulle’s hotel ved åen i Nyborg.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Greve svømmehal kl. 6.30

Roskilde station kl. 7.00

Ølby station kl. 7.30

Afgang og pris

Fredag d. 10. maj 2019

Pris pr. person kr. 780,-

Diverse

Inkl. i prisen, Bustransport, broafgift, entré Humlemagasinet, frokost buffet på Vissenbjerg Storkro, busrundtur med Gulle i Nyborg, kaffe og lagkage hos Gulles Hotel.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: