Det bedste af København

Tag med på en rigtig ”Københavnerdag”, hvor Lisbeth Kjær viser os det bedste af vores dejlige hovedstad, Dronningens København. Det er mere end 800 år siden, at København blev grundlagt af Biskop Absalon, så byen emmer af historie, men lige nu sker også meget nyt.

Vi kører gennem den nye bydel, Ørestaden, som har meget prisvindende moderne byggeri. Derefter stopper vi ved Operaen og kigger over på nogle af byens mest ikoniske bygninger på den anden side af vandet.

Vi spiser en dejlig frokost i Kanal Cafeen’s hyggelige kælder. Det var her Poul Nyrup Rasmussen og Niels Helveg Petersen udtænkte komplottet mod Svend Auken. Kanal Cafeen bære tydeligt præg af sit naboskab til kanalen. Der er gammeldags maritim stemning i kælderen med billeder fra livet på søen. 

Godt mætte ser vi mere af København, som har fået en Metro-ring, der binder byen sammen, og vi kigger på nogle af de mest spektakulære stationer.

To af byens vigtigste pladser, Christiansborg Slotsplads og Amalienborg Slotsplads, er blevet terrorsikrede, vi ser, hvordan man har løst opgaven på smukkeste vis.

Vi får eftermiddagskaffe og kringle ved bussen undervejs.

Interesseret i denne tur?
Udfyld og send nedenstående, så hører De fra os.

Tak for Deres henvendelse.
De vil høre fra os snarest.

Opsamling

Ølby station kl. 8.30

Roskilde station kl. 9.00

Greve svømmehal kl. 9.30 

Afgang og pris

Mandag d. 25. maj 2020

Pris pr. person kr. 650,-

Diverse

Inkl. i prisen: Bustransport, guide, frokost i Kanal Cafeen, kaffe og kringle ved bussen.

 

Udover egne ture og udflugter, formidler vi også rejser med følgende samarbejdspartnere: